BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

9 новозаразени с коронавирус, трима починали и двама оздравели в Хасковско

9 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, трима са починали, а двама са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб.

Петима от заразените са в община Хасково, Харманли – 2, Тополовград – 2.

Починали са жена на 68 години от община Хасково, диагностицирана на 10 декември, мъж на 66 години от община Димитровград, диагностициран на 17 декември, мъж на 67 години от община Тополовград, диагностициран на 18 декември. Те са без придружаващи заболявания.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 3 835. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 139. На домашно лечение са 1 415, починали са 215, а оздравелите са 2 066.

Два от установените случаи, съобщени през изминалите дни, са прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

469 са новозаразените в страната при направени 2 973 теста. 50 са починали, а оздравелите са 876. 5 545 са настанени в болница, като 523 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!