BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

70 военноинвалиди в Хасково получават храна в пандемията

Близо 70 членове на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите – дружество „Военноинвалид“ получават храна до дома си от община Хасково от началото на пандемията. Това става по споразумение с Министерството на отбраната.

В знак на благодарност кметът Станислав Дечев беше удостоен с грамота и почетен знак от Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България, съобщават от кметството. Отличията се присъждат за социалната подкрепа и работа с членовете на Съюза в Хасково. Организацията обединява военноинвалиди и пострадали по време на изпълнение на войнските си задължения, както и техните родители, съпрузи и деца. От тяхно име днес председателят на Управителния съвет Ненка Събева и председателят на Контролния съвет на организацията Екатерина Митева връчиха почетните отличия по повод 105 години от създаването на Съюза.

За социалната ангажираност и заслуги за осигуряване на социална помощ на членовете на съюза с грамоти бяха отличени още началникът на отдел „Социални дейности“ в община Хасково Златка Караджова и главният експерт „Социални дейности“ Маргарита Георгиева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!