BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

65 новозаразени, шестима починали и 111 оздравели в Хасковско

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 65 нови положителни случая на коронавирус, починали са шестима, а оздравелите са 111, съобщават от областния оперативен щаб.

28 от заразените са от община Хасково, Димитровград – 20, Харманли – 2, Тополовград – 1, Симеоновград – 4, Любимец – 1, Минерални бани – 1, Ивайловград – 7, Стамболово – 1.

Починали са мъж на 77 години от община Хасково, диагностициран на 10 ноември, за когото в системата не са въведени придружаващи заболявания, жена на 75 години от община Свиленград, диагностицирана на 25 ноември, с диабет и хронично белодробно заболяване, мъж на 86 години от община Свиленград, диагностициран на 27 ноември, със сърдечно и хронично бъбречно заболяване, жена на 81 години от община Харманли, диагностицирана на 20 ноември, с диабет, мъж на 86 години от община Свиленград, диагностициран на 23 ноември, с диабет и хронично белодробно заболяване, мъж на 59 години от община Хасково, диагностициран на 24 ноември, за когото в системата не са въведени придружаващи заболявания.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 2 392. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 140. На домашно лечение са 1 262, починали са 126, оздравели са 864, а под карантина са 1 003.

Четирима от установените случаи, съобщени вчера, са прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

2 814 са новозаразените в страната при направени 6 825 теста. 221 са починали, а оздравелите са 1 971. 6 783 са настанени в болница, като 457 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!