BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

5 сватби за Деня на влюбените в Хасково, младоженци си казаха „Да“ до голямото сърце в Димитровград

5 двойки сключват граждански брак на Деня на влюбените в Хасково.

Първи „Да“ в ритуалната зала си казаха Стефани Стилева и Даниел Тодоров. Техни кумове са Николета Стоянова и Мурат Али. Младоженците са заедно от 10 г. и заявиха пред Haskovo.info, че са избрали специално да сключат брак на Деня на влюбените. Сватбата им е в ресторанта на местен хотел.

Сватби

И тази година бракосъчетанията на 14 февруари са безплатни. Младоженците получават от община Хасково сувенири, червено вино и поздравителен адрес от кмета Станислав Дечев.

24 брака са сключени от началото на годината в Хасково. За 2020 г. сватбите са 335, което е по-малко в сравнение с предходните години заради пандемията.

Ивелина Методиева и Данаил Радев сключиха брак до голямото сърце на входа на парк „Марица“ в Димитровград. Кумуваха им Моника и Валентин Маринови. Ритуалът по бракосъчетанието изпълниха служители от общината. Водиха го секретарят Венета Колева и председателят на общинския съвет Гергана Кръстева, които подготвиха дарове за младоженците – вино и сърце от халва. И в Димитровград браковете на 14 февруари са безплатни.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!