BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

4 620 вече декларираха доходи в НАП – Хасково

4 620 вече са декларирали доходите си, получени през миналата година, съобщават от офиса на НАП в Хасково.

2 770 от декларациите са подадени с ПИК, а други 1 250 – с квалифициран електронен подпис. Още 5 работни дни имат физическите лица да ползват отстъпка при плащане на дължимия данък върху доходите си. Възможността е до 31 март, като отстъпката е от 5%, но не повече от 500 лв. от сумата за довнасяне по годишна данъчна декларация. Тя се полага само ако лицето обяви доходите си до 31 март, плати данъка в същия срок и няма подлежащи на принудително изпълнение стари задължения към бюджета.

В условията на извънредна епидемична обстановка от НАП препоръчват да се ползват максимално електронните услуги на Агенцията. В случай на неотложна необходимост от лично посещение в офис, клиентите трябва да спазват стриктно въведените противоепидемични мерки в страната – носене на предпазна маска и спазване на дистанция.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!