BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

300 лева награда на панаира в Хасково за вис на лост

Някои от атракционите за панаира в Хасково вече са монтирани в парк "Кенана", където днес кипи оживление. Официално програмата за Деня на Хасково – 8 септември започва от утре.

Търговците предлагат различни атракции за малки и големи. Позиционирани са традиционните блъскащи колички, виенско колело, въртележки за най-малките, декоративни плуващи патета. Сред забавленията е и състезателна игра, за която се предлага награда от 300 лева за вис на лост с продължителност 3 минути и 30 секунди. Парични награди са предвидени и за вис с продължителност над 1 минута и 30 секунди. Таксата за участие е 5 лева като изискването е захватът на ръцете да е едната посока, забранени са срещуположни и кръстосани захвати.

Близо до висилката стоеше мъж, който заяви, че активно посещава фитнес зала и многократно си е тествал издръжливостта на висилка. "Максимум съм издържал 1 минута и 30 секунди. Това е пределът, след който пръстите започват да се разтварят. Така мога да спечеля 10 лева, не повече", коментира мъжът. Той обаче прикани мераклиите да си пробват възможностите.

Междувременно служители от Областната дирекция по безопасност на храните проверяваха документите на търговците с временни обекти, предлагащи хранителни стоки.

Анета Кутелова

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!