BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

3 нови случая на коронавирус и трима починали в Хасковско

3 нови случая на коронавирус са регистрирани в Хасковска област, трима са починали, а един е оздравял, съобщават от областния оперативен щаб.

По един са заразените в общините Харманли, Тополовград и Свиленград. Починали са мъж на 71 години от община Харманли, диагностициран на 21 януари, мъж на 69 години от община Димитровград, диагностициран на 19 януари и жена на 83 години от община Димитровград, диагностицирана на 15 януари.

Общо потвърдените случаи на инфекцията в региона от началото на пандемията са 4 418. Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 102. На домашно лечение са 933 души, починали са 279, а оздравелите са 3 104.

Един от установените случаи, съобщени през изминалите дни, е прехвърлен по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

266 са новозаразените в страната при направени 4 479 теста. 12 са починали, а 286 са оздравели. 2 857 са настанени в болница, като 281 са в интензивни отделения. 18 са ваксинирани и са вече 26 119.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!