BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

16-годишно момиче е сред тримата заловени с дрога в Хасковско

Трима са заловени с дрога в Хасковска област вчера, съобщават от областната дирекция на МВР.

16-годишно момиче е хванато с наркотик в Хасково. Вчера в 16:40 часа полицаи са извършили проверка на момичето в дом на неин познат, намиращ се на улица „Трайчо Цанов“. Открити са 11 грама марихуана и сгъвка с 0.3 грама бяло прахообразно вещество, подлежащо на експертиза.

В дома на 34-годишен хасковлия на улица „Видин“ са открити бяло прахообразно вещество с тегло 0.5 грама, сгъвка със същата дрога, 3 бучки бяло вещество – 3.5 грама, наподобяващи метамфетамин и кутийка с 1 грам марихуана. Предстои експертиза на веществата.

20-годишен жител на хасковското село Малево също е хванат с дрога. Младежът е проверен вчера в областния град. При вида на полицаите е изхвърлил на земята пластмасова кутийка с 1.23 грама марихуана и е задържан до 24 часа.

Тютюн без бандерол пък са иззели полицаи от Харманли. Вчера те са проверили дом в село Надежден, обитаван от 56-годишен мъж. В къщата са открити четири полиетиленови торби със ситно нарязана суха листна маса с мирис на тютюн с общо тегло 4.5 кг. и машинка за рязането му. Собственикът им ги е предал с протокол на разследващите.

Полицаите са проверили на площад „Възраждане“ в града лек автомобил Мерцедес, шофиран от 32-годишен жител на село Орешец. В колата са намерени 8 артикула са лого на защитени марки без разрешение на правопритежателя.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!