BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

10-годишно момченце от Чепеларе се нуждае от важна операция, не достигат 7000 лева

Валери Валериев Велинов е на 10 г., роден е с ДЦП (детска церебрална парализа), с уточнена диагноза – Долна спастична деплегия. Направена му е операция на ахилеса и на двата крака. На 10 октомври му предстои важна операция в гр. Чуприя, Сърбия, която значително ще подобри състоянието му. За извършването на операцията е необходима сумата от 7000 лв. Сумата е непосилна за семейството, като майката на момчето е с тежко заболяване, което я приковало на легло.
Затова в Чепеларе подеха дарителска кампания. От Общинската организация за хора с увреждания “Заедно можем повече” – Чепеларе, с подкрепата на сдружение “Заедно за Чепеларе”, молят всеки, който има желание и възможност, да подкрепи малкия Валери. "Нека дарим един нормален начин на живот на това усмихнато чепеларче!", призовават инициаторите.
За контакти:
0889791345 – Валентин Велинов (бащата на момчето)
0876047763 – Георги Учиков, ОО на СИБ Чепеларе

Сметка IBAN: BG11STSA93000024093237
Банков код BIC: STSABGSF
Титуляр: Валери Валериев Велинов

Дарения за детенцето могат да се правят и с PayPal.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!