BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местната власт се закле в още 4 общини в Хасковска област

Местната власт положи клетва днес в общините Любимец, Стамболово, Маджарово и Тополовград, съобщават от областната администрация.

Областният управител на област Гинка Райчева откри първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Любимец, на което клетва положиха общинските съветници, кметът на община Любимец Анастас Анастасов и кметовете на населените места.

Председателят на ОИК-Любимец Светослава Иванова запозна присъстващите с резултатите от местните избори. Райчева отправи слоите благопожелания и подчерта, че Анастасов е получил доверието на избирателите в община Любимец за четвърти път и му пожела мандат, в който да оправдае очакванията на съгражданите си и гласуваното му за пореден път доверие.

Сесия
Любимец

Първото заседание на новия Общински съвет в Любимец бе открито от най-възрастния общински съветник Валя Бозалиева. За председател на местния парламент беше избрана за Таня Станкова.

Заместник-областният управител Митко Петров откри първите заседания на новоизбраните Общински съвети в Стамболово, Маджарово и Toполовград.

Сесия
Тополовград

Кметът на община Стамболово Аднан Йълдъз, кметът на община Маджарово Ерджан Юсуф и кметът на община Тополовград Божин Божинов и новоизбраните общински съветници в трите общини положиха клетва.

Сесия
Маджарово

На заседанието на ОбС-Стамболово за председател бе избран Ербил Халим, на ОбС-Маджарово – Милен Иванов, а на ОбС-Тополовград – Силвия Георгиева.

Сесия
Стамболово

Петров им пожела успешен мандат, здраве и благоденствие, както и да работят за добруването на жителите на общините, които представляват.

Haskovo.info припомня, че преди ден беше първото заседание на общинския съвет в Минерални бани. В четвъртък са сесиите в Димитровград – от 11 часа, Харманли от 10 часа и Симеоновград от 12 часа, а в петък от 9 часа е ред на Хасково, Свиленград е в 11 часа, а Ивайловград – 14 часа.

Общинските съветници и кметът на Минерални бани се заклеха първи в областта

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!