BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Черен петък за Кърджалийско, мъж се задуши при пожар в Диамандово, баба обгоря в „Рилите”

Черен петък отбелязаха пожарникарите в Кърджалийско вчера. Мъж се задуши при пожар в с.Диамандово, Ардинско. Осемдесет и една годишна жена обгоря в комплекс „Рилите” в Кърджали. В момента се изясняват причините за пожара в ардинското село. За този в Кърджали е установено , че е предизвикан от възпламеняване на газова бутилка. Огънят е обгорил краката навъзрастната жена. Само своевременната намеса на огнеборците са спасили пострадалата от по-тежки поражения.

 На мястото на двата инцидента своевременно са пристигнали екипи на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали. Те са транспортирали възрастната жена до МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” в Кърджали. За мъжът в Диамандово обаче не е имало какво да се стори.

 Ще припомним, че през миналата година на територията на областта при пожари загинаха четирима души, а осем пострадаха. Само за първите три месеца на тази година бяха отчетени 7 пострадали.

Георги Кулов

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!