BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хоро, цветя и заря в Славяново след победата на Румен Радев

Във всенароден празник се превърна вечерта след вота в родното село на президента Румен Радев, след като стана ясни резултатите от изборите, в които той и вицепрезидентът Илияна Йотова печелят втори мандат с резултат около 65% според данните от екзитполовете.

За Радев каквото и хубаво да се каже е малко, защото той е честен и достоен човек, казаха хората, събрали се в центъра на Славяново. Те го определиха като човек за пример, достоен за президент, който е показал юмрука на обединението и е казал не на страха.

Очаквахме победата, стискахме палци за този достоен и честен човек. Сигурни сме, че България ще стане едно хубаво място за живеене и България трябва да се гордее с такъв президент, допълниха празнуващите. Те бяха подготвили букет с цветя за майката на Румен Радев – Станка Радева.

Славяново
Станка Радева

Само да е жив и здрав! Очаквам от него като президент да направи много неща! Това каза Станка Радева минути след 20 часа, когато пристигна при празнуващите на площада. Тя вече е успяла да се чуе със сина си. Първите й думи след победата към Румен Радев са били: Честито, да си жив и здрав и успех!

В центъра на Славяново празникът продължи с хоро, озвучавано от оркестър и фойерверки. А хората в селото очакват президента да се прибере, за да го видят и поздравят лично.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!