BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хванаха трима с марихуана в Димитровград и Харманли

Трима са задържани с марихуана в Димитровград и Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР.

43-годишен димитровградчнанин е хванат с дрога на 16 януари. Около 14 часа той е проверен при полицейска операция под надзора на местната прокуратура. В дрехите му криминалистите намерили алуминиево топче с 6 грама марихуана.

В хода на акцията е извършена проверка и в дома на 61-годишен. В него са открити 5 алуминиеви топчета с 32 грама марихуана, конфискувана е и електронна везна. В 20-годишен в Харманли е открито бурканче с 2 грама канабис, а в жилището му са открити още 3 грама от същия наркотик.

Цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи от Свиленград. На 16 януари те са проверили лек автомобил Ситроен на ГКПП „Капитан Андреево“. В колата, шофирана от 26-годишен от града, са открити 920 безакцизни цигари. Съставен е акт на пътничката в автомобила на 26 г., която признала, че цигарите са нейни.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!