BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хасковският театър се завърна у дома с COVID-19 версия на „Ако Роналдо беше Чехов“

COVID-19 версията на „Ако Роналдо беше Чехов“ тази вечер беше първото представление в хасковския театър „Иван Димов“ от началото на пандемията от коронавирус.

Спектакълът беше подарък за публиката за Деня на Независимостта. В театъра са в сила протиивоепидемичните мерки, като салонът трябваше да е на 50% зает със зрители.

Театър

В тази версия на постановката на Елин Рахнев има нови моменти с намигване около ковидситуацията в страната. Въпреки маските и притесненията, актьорите Иванка Шекерова, Стефан Цирков, Добриела Попова, Стелиян Николов, Николета Малчева, Димитър Атанасов и Петър Влайков, докоснаха и разсмяха зрителите.

На 23 септември Стефан Вълдобрев ще представи своята „Книга за песните“, като входът в театъра отново ще е свободен, с пропуски. Култовата комедия „Маршрутка“ ще се играе на следващия ден – 24 септември, на площадка „Спартак“ от 20 часа, като билетите са по 10 лв.

Малките зрители ще могат да се забавляват с „Бър-бър-бър за слон и чадър“ на 27 септември, от 11 часа, като заради спазването на противоепидемичните мерки представлението ще е в Голямата зала на театъра.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!