BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хасковските хандбалистки с две победи в националната група

Хадбалистките на Хасково постигнаха две победи в Националната група при 16-годишните.

Хасковлийки победиха „Локомотив“ (Горна Оряховица) с 20:13 и „Мартен“ с 36:32. Отлична игра на целия отбор, най-много голове отново на Анна-Мария Васкова и блестяща игра на вратарката Бояна Добрева, доволни са от треньорския щаб. В групата от 8 отбора Хасково е трети след тимовете на Панагюрище и „Бъки“ (Габрово).

В края на седмицата Росен Добрев беше избран за президент на Българска федерация по хандбал. Добрев беше член на досегашния УС на БФХ. Той е бивш състезател по хандбал, а в момента управлява собствен бизнес. Участвал е в ръководството на варненските „Локомотив“, „Владислав“ и „Спартак“. Добрев замени на поста Росица Бакърджиева – Коева. Тя се оттегля след 10-годишно управление. Избран беше и нов 11-членен Управителен съвет на БФХ, като в ръководния орган остава президентът на клуб „Хасково“ Марияна Стаматова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!