BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят юрисконсулти и ръководител на вътрешния одит в община Хасково

Два конкурса за работа обявиха от община Хасково, като местата са вакантни.

Първият е за ръководител сектор „Вътрешен одит“. Кандидатите трябва да са магистри по икономика или право, да имат 4 г. професионален опит, от които поне 3 г. в областта на вътрешния и външния одит. Те трябва да имат сертификат „вътрешен одитор в публичния сектор“, издаден от министъра на финансите след успешно положен изпит или да притежават валиден международно признат сертификат за вътрешен одитор. Минималният размер на основната работна заплата е 680 лв. Конкурсът ще е под формата на тест и интервю.

Под същата форма е конкурсът за трима юрисконсулти в отдел „Правно-нормативно обслужване“ на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“. Кандидатите трябва да са магистри по право с придобита юридическа правоспособност. Не се изисква професионален опит, а минималният размер на основната заплата е 650 лв.

Документи за участие в конкурсите се подават в общината всеки работен ден в 10-дневен срок.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!