BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима починали и 48 новозаразени с COVID-19 в Хасковско

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 48 нови положителни случая на коронавирус и трима починали, съобщават от областния кризисен щаб.

28 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 5, Харманли – 6, Свиленград – 5, Любимец – 2, Тополовград – 1, Стамболово – 1.

Починали са жена на 74 г. от община Свиленград със сърдечно заболяване, диагностицирана на 5 ноември, мъж на 62 години от община Харманли с диабет, диагностициран на 3 ноември, мъж на 57 години от община Минерални бани с диабет и сърдечно заболяване, диагностициран на 4 ноември.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 1 045. Общо хоспитализираните са 98. В МБАЛ-Хасково са настанени 48, в МБАЛ-Димитровград са 9, в МБАЛ-Харманли – 12, в МБАЛ-Свиленград – 16, в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени 5. В лечебни заведения извън областта се лекуват 8. На домашно лечение са 533, починали са 60, а оздравелите са 354.

3 816 са новозаразените в страната при направени 8 826 теста. 106 са починали, а оздравелите се 875. 4 004 са в болница, като 270 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!