BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима починали и един новозаразен с коронавирус в Хасковско

Един нов случая на коронавирус е регистриран през денонощието в Хасковска област, а трима са починали, съобщават от областния оперативен щаб. Заразен е мъж от община Хасково.

Починали са жена на 63 години от община Хасково, диагностицирана на 27 ноември, за която в системата не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 73 години от община Харманли, диагностициран на 10 декември, със сърдечно заболяване и жена на 68 години от община Любимец, диагностицирана на 7 декември, за която в системата не са въведени придружаващи заболявания.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 3 229. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 190. В МБАЛ-Хасково са настанени 64, МБАЛ-Димитровград – 23, МБАЛ-Харманли – 27, МБАЛ-Свиленград – 23, Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково – 24, МБАЛ-Хигия – 2. В лечебни заведения извън областта се лекуват 27.На домашно лечение са 1 588 човека, починали са 172, а 1 279 са оздравели.

497 са новозаразените в страната при направени 1 634 теста. 62 са починали, а оздравелите са 1 963. 7 244 са настанени в болница, като 590 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!