BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Топалов и Станимир Стоянов са сред номинираните за кандидат-депутати от „Да, България!“

В „Да, България!“ се провеждат номинации за листата от кандидат-депутати в Хасково за парламентарните избори на 4 април, съобщи областният лидер на партията Тодор Топалов.

Той допълни, че когато процесът завърши ще бъде обявена пълната листа. С всеки в нея ще бъде проведено интервю, подобно на интервюто за работа. Топалов е сред номинираните, както и членът на партията Станимир Стоянов.

На импровизирана пресконференция на площад „Свобода“ двамата съобщиха, че преди дни Стоянов е получил заплахи по пощата. В писмото се посочвало каква кола кара, колко деца има и му се препоръчвало да си гледа семейството и да не се занимава с глупости. Това била общо третата заплаха от година и половина насам. Досега имал заплахи по телефона, както и счупено огледало на колата.

Заплахи

Стоянов каза, че е подал сигнали до прокуратурата и полицията и допълни, че очаква разследващите да си свършат работата и да установят кой го заплашва. По неговите думи заплахите не били свързани с членството му в „Да, България!“, защото то било от няколко месеца. Според него те започнали в периода, когато искал справки за работата на общинска полиция.

Тодор Топалов каза, че „Да, България!“ застава зад Стоянов и очаква полицията и прокуратурата да си свършат работата. Според него заплахите означавали, че те са на правилния път и бъркат там, където не трябва.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!