BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тази вечер на горещия стол в „Питай кмета“ гледайте Славка Чакърова – градоначалник на Чепеларе

Защо чепеларци свързват Чакърова основно с кръшното българско хоро?  
 
Тя е единствената жена – управник в десетте смолянски обищини. Какво свърши и какво не свърши Чакърова през изминалите четири години? Знае ли изобщо в какво финансово състояние е общината в навечерието на предизборната битка? Защо вместо асфалт в курортния град пълнят дупките и на главните улици с бетон? Колко струва на чепеларци богатия културен календар – от сцените до коктейлите?

В рубриката "Оценката" водещата Анелия Веселинова показва настроението на хората и оценката за свършената работа от местната управа. Ядат ли вкисната храна от социалната кухня възрастните хора или са въвлечени в предизборна битка срещу кмета Чакърова?

В "Опозицята пита" острите си въпроси задава председателят на ОбС-Чепеларе Росица Черпокова. Двете дами от четири години са във "война" и дори са влизали в съдебена зала. Защо Черпокова смята, че през този мандат работата на всички общински съветници е била "да се опитат да намалят щетите от управлението на Чакърова"? Защо двамата заместник-кмета си тръгнаха от администрацията предсрочно?

Отговорите вижте само в Смолянбгвести, в секция мултимедия /видео/.  
 
Следващият управник, който ще седне срещу Анелия Веселинова, е кметът на Баните Милен Белчев. Тя ще търси без заобикалки отговори на всички ваши въпроси.  
 
До 15.09. очакваме въпросите ви към кмета на Смолян Николай Мелемов на еTV_kmeta@abv.bg или на оffice@smolyan.escom.bg и на тел 0894461218.

Може да ни пишете и на страницата ни в социалната мрежа: https://www.facebook.com/Smolyan.Bgvesti.NET/, както и на съобщения в профила на сайта във Фейсбук: https://www.facebook.com/smolyan.bgvesti
 

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!