BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С празник Дневен център за деца с увреждания отбеляза 15 години грижи за децата

Днес Дневния център за деца с увреждания отбеляза 15 години от основаването си в Димитровград. 10-годишнина чества и Дневният център за пълнолетни лица с увреждания.

Празник за децата и хората, които полагат ежедневни грижи за тях, организираха в димитровградски ресторант. Празникът за децата и младежите се водеше от аниматори, които се грижеха за доброто им настороение, като организираха игри и раздаваха награди.

Директорът на центъра – Ивелина Златева, изрази благодарности към всички, които са помагали през годините на съществуването на една от първите социални услуги в Димитровград. Специални благодарности изказа тя към всички онези хора, които всеотдайно и ежедневно полагат грижи за децата, които се нуждаят от тях, въпреки обидно малките възнаграждения за всичко това, което ежедневно преживяват на работа, както и за всеотдайността в грижата за децата.

Ивелина Златева изрази благодарности и за приятелите и спомоществувателите на центъра, които са дарили този празник на децата, с осигурените аниматори, узвучение, подаръци и страхотни торти за рожденния ден на центъра.

На 10. 09. 2019г. , като голям и запомнящ се завършек на празничната програма по повод 15-годишнината на Дневния център за деца с увреждания, ще бъде организирана екскурзия до различна, непозната дестинация.

Верни на своята цел да предоставим на децата съвсем нови за тях преживявания и емоции, ще им осигурим първата за тях среща с тракийското културно наследство на страната. Още преди пътуването, те ще бъдат запознати по достъпен начин с тази част от историята ни. Уверени сме, че по един или друг начин, всяко дете ще запечата спомена от това пътуване, от историята и от посетените места.

В събитието ще вземат участие и потребителите на ДЦПЛУ. Транспортът ще бъде осигурен от ОП „ОКДПО“.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!