BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Състезание по майсторско шофиране и автомонтьорство в хасковска гимназия

Състезанието „Най-добър млад монтьор и водач на МПС“ се проведе в хасковската ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“, похвалиха се от гимназията.

Гимназистите демонстрираха теоретична подготовка и практически умения при автомонтьорските операции, както и спазване на правилата за движение по пътищата и безопасно майсторско шофиране. След тестовата част гимназистите сменяха съединител на лек автомобил Опел, четките на стартер, регулираха фарове, извършваха демонтаж, монтаж и баланс на автомобилно колело, както и компютърна диагностика на двигателя на лек автомобил „Шкода“.

Състезание

Вътрешният училищен кръг на състезанието се проведе в компютърните кабинети на гимназията, в учебните работилници, учебния автосервиз и на полигона. Победителите ще участват в регионалния кръг на националното състезание, което ще се проведе през март в Хасково.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!