BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стягат мартенски базар в центъра на Хасково

Традиционният мартенски базар ще се проведе в Хасково от 10 февруари до 8 март, съобщават от общината.

На търговците са предоставени за ползване 65 позиции за поставяне на стативи на площ 2 на 2 м. Те ще бъдат разположени на площад „Атлантически“, площад „Общински“ и улица „Сан Стефано“. Заявления за участие ще се приемат в Центъра за административно обслужване на общината от 1 до 3 февруари включително.

Предвидените търговски позиции ще бъдат разпределени чрез жребий от комисия. Резултатите ще бъдат обявени на сайта на община Хасково на 4 февруари. До 5 февруари заявилите участие в базара имат възможност да откажат предоставената им площ.

След този срок на всички класирани участници ще бъде издадено разрешение за поставяне, за което ще дължат съответните такси, определени в Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Хасково.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!