BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стоян Георгиев:Поставяме фокус върху подобряването на градската среда

Другата седмица представяме нашият отбор от кандидати общински съветници, с които работим върху 5+1 приоритета

Стоян Георгиев обяви кандидатурата си за първи кметски мандат и постави фокус върху подобряването на градската среда. На предстоящите през октомври местни избори той ще се яви като кандидат за кмет и водач на листа за общински съветници от Движение България на гражданите /ДБГ – Кърджали/.

От тук до 27 октомври гражданите на Кърджали ще решат. Глас народен, глас божи, заяви г-н Георгиев и благодари на членовете, симпатизантите и приятелите на ДБГ за доверието, което са му гласували.

Ще предложим максимално балансирана листа за общински съветници, която ще представлява умален модел на кърджалийската общност, обобщи г-н Георгиев.

Другата седмица предстои представяне на нашия отбор от кандидати за общински съветници за местните избори. Постарали сме се всеки квартал да има свой представител и нашите съграждани да ни припознаят и да ни гласуват доверие.

Кандидатирам се за кмет и листа за общински съветници само с 5 точки за подобряване на градската среда – осветен град през вечерта, чисти паркове, чисти и поддържани улици, удобни тротоари и поддържани зелени площи, обясни общинския съветник своите глобални приоритети.

Шестият приоритет е да наложим дигиталния прогрес в управлението на Община Кърджали, който ще спести време и средства.

Предизборната кампания ще водим основно през социалните мрежи, срещи с хората по улиците и парковете на град Кърджали.

 

 

 

 

 

 

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!