BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Свободни места за медицински сестри, фелдшер и експерт в РЗИ – Хасково

Две свободни работни места за медицински сестри и едно за фелдшер са обявени в община Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Конкурс за младши експерт в отдел „Лабораторни изследвания“ обявиха от РЗИ – Хасково. Кандидатите трябва да са бакалаври по химия, като не се изисква професионален опит. Конкурсът е под формата на тест и интервю. Основната заплата е от 650 до 800 лв. Документи се подават до 28 януари.

В Харманли се търсят двама машинни оператори за студено пресоване на метал, двама монтажници на електрически елементи на 800 лв., бояджия на промишлени изделия на същата заплата и петима касиери. В Любимец имат нужда от двама общи работници в оранжерия за отглеждане на зеленчуци, а в Свиленград има 5 свободни места за крупиета и за пазач – невъоръжена охрана.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!