BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ремонтът на кръстовището за Войводово трябва да приключи до края на годината

Ремонтът на кръстовището за село Войводово на пътя Хасково – Кърджали трябва да приключи до края на годината, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Както Haskovo.info писа, проектът предвижда обособяване на трета лента за ляв завой към общинския път за село Войводово с ширина 3,2 метра. Пътното платно ще бъде разширено двустранно, като се запази габаритът на съществуващите ленти.

Кръстовището ще е с нови стабилизирани банкети и възстановено отводняване. Предвидена е нова хоризонтална маркировка, светлоотразяваща с рефлектиращи перли. Ще бъде монтирана нова вертикална сигнализация.

Целта на новата организация на движение е по-безопасно движение в участъка при изключително натоварения трафик в посока ГКПП „Маказа“. Значително ще се подобрят техническите параметри на съоръжението и за автомобилите, пътуващи от Кърджали и завиващи на дясно към Войводово.

При изпълнение на строително-монтажните работи в участъка трафикът се осъществява в една лента. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!