BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Протестиращи опънаха голяма маска пред областна администрация в Хасково

Протестиращи родители срещу задължителното носене на маски от децата в училище и тези срещу правителството и главния прокурор се събраха тази вечер на площад „Свобода“ в Хасково.

Двата протеста се сляха. Станимир Стоянов каза, че не е нормално депутатите да не носят маски в парламента, а за децата това да е задължително. Според родителите носенето на маски от децата в училище трябва да е по желание.

Протест

Тодор Топалов от антиправителствения протест разказа за случилото се на последното Велико народно въстание в София, в което се включи и група хасковлии. Той определи протестът като идеологически, защото в него не участвали гладни и жадни хора, както през 1997 г.

Протест

В края всички опънаха голяма маска с надпис „Искаме си детските усмивки!“ на входа на областна администрация. Стоянов каза, че посланието им е, че освен депутати в тази държава има и деца. Желанието на протестиращите е правилата да са еднакви за всички.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!