BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Проверки за алкохол на пътя, двама катастрофираха без да са пили

При извършени полицейски проверки на МПС в хода на провеждана СПО,  служители на РУ Кърджали са установили транспортиране с товарен автомобил, на 3 крави без съответни документи. Уведомена е ОДБХ.

 

При извършена полицейска проверка, служители на РУ Кърджали са установили водач на лек автомобил, управляващ го в областния град след употреба на алкохол – 1.94 промила.

 

На територията на областта са възникнали 2 ПТП, при които без опасност за живота са пострадали 2 граждани. Алкохолните проби са отрицателни. На виновните водачи са съставени АУАН.

 

На 03.09.2019 г. е възникнал пожар в хранителен магазин в гр.Кърджали, при който не са пострадали граждани. Обгорели са стени на помещението и изгорели инвентар и хранителни стоки. При огледа не са установени данни за умишлен палеж.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!