BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Освободиха шефа на Софийския затвор Десислав Трайков

Освободиха от поста му изпълняващия длъжността началник на Софийския затвор Десислав Трайков, съобщиха от министерството на правосъдието. Това е станало след разпореждане на правосъдния министър Данаил Кирилов. 

В петък Трайков подаде заявление за освобождаване от длъжност след последвалите персонални нападки срещу него от политик по случая "Куйович". Той заяви, че името му е незаслужено опетнено. 

Будимир Куйович, който излежава последните 3 години и половина от 16-годишната си присъда за трафик на дрога, беше арестуван да шофира с фалшива книжка, докато е в отпуска за добро поведение от затворническото общежитие в Казичене.

Този арест стана повод за сарказъм от бившия вътрешен министър Румен Петков, уволнен от поста си в кабинета "Станишев" заради Куйович. Петков е настоящ партиен лидер. 

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!