BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

НАП продава солариум и автомобили на длъжници в Хасковско

Солариум в Хасково продават публичните изпълнители от Националната агенция за приходите в областния град.

Огледите започват от 10 февруари, а съоръжението се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 броя жетони. Цената му е 7 900 лв. Приемът на ценови оферти приключва на 17 февурари, съобщават от офиса на НАП в Хасково.

Утре пък започват огледите на товарни автомобили и ремаркета, намиращи се в Хасково и Харманли. Сред тях е автомобил Land Rover от 2007 г. с мощност 200 kw, оценен на 15 000 лв. Публичните изпълнители от Хасково продават и 4 магазина в София на цени от 69 200 до 96 400 лв.

През миналата година от НАП – Хасково са продали активи за 184 000 лв., като по време на първата извънредна обстановка в страната заради COVID-19 продажбите временно бяха спрени.

От хасковския офис на агенцията апелират при затруднения в плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители на Агенцията, за да не се стига до продажба на активи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!