BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Монтираха и видеонаблюдение в обновен свиленградски парк

Приключи благоустрояването на парка в квартал „Капитан Петко войвода“, който вече е въведен в експлоатация, съобщават от община Свиленград.

Изградена е нова детска площадка с комбинирана люлка за деца до 3 г. и седалка за деца до 12 г., люлка тип клатушка, комбинирано детско съоръжение с пързалка, съоръжение за катерене и баланс, разположени върху покритие от ударопоглъщаща настилка. Площадката е предназначена за игра на деца на възраст до 12 години.

Монтирани са нови пейки, кошчета за отпадъци и дървена беседка с пейки и маса. Изградени са нови алеи с настилка от бетонови плочи, а част от съществуващите са с възстановена настилка. Храстовата и дървесната растителност е почистена, а към подходите на парка е извършено затревяване.

Инсталирано е видеонаблюдение като част от общинската система за мониторинг на обществени места. Общината призовава жителите на квартала да пазят парка чист.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!