BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Милко Багдасаров е кандидатът за кмет на Кърджали, реши конференция на социалистите

Милко Багдасаров е кандидатът за кмет на Община Кърджали ,реши снощи конференция на социалистите. Областният лидер на „столетницата” ще води и листата за съветници в местния парламент. На челните шест места в нея освен Багдасаров са още общинският председател Георги Кючуков,  Марияна Ликова, Теодора Каракостова, Есен Устренска и младежкия лидер Младен Филипов. Общо 26 са номинациите от редиците на социалистите. Очакват се още от партниращи организации.

  Конференцията одобри и прие предизборна програма с дванадесет основни точки. На първо място е поставена грижата за благоустрояването и чистотата на Кърджали и останалите населени места в общината. Приоритет също са младите хора и завръщането им тук. Специално за младите се предвиждат безплатни детски градини. За възрастните ще има почивка на Пампорово.

   Нашите послания са насочени към хората от всички възрасти. Много държим обаче на успелите млади хора, които да дадат мотивация на техните връстници да останат тук или да се върнат. Пример е Есен Устренска подчерта за Кърджали бг вести Милко Багдасаров.

  Багдасаров е категоричен, че БСП ще се бори да участва в балотаж за кметския стол. Очаквам да получим подкрепа от другите политически формации в опозиция,посочи областният лидер на „столетницата”.

 Милко Багдасаров каза, че окончателно кандидатите за кметове и за съветници на БСП в областта ще станат ясни на 15 септември. Вече е известен кандидатът за кмет на Кирково и това е бившият областен управител на Кърджали Бисер Николов избран на конференция. Вчера той получи и одобрението на Изпълнителното бюро на НС на БСП. Днес конференция ще се проведе в Ардино, в неделя в Момчилград и понеделник в Крумовград.

Георги Кулов

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!