BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местят бариерата на МБАЛ – Хасково, ще се влиза безплатно до Спешно отделение

Местят бариерата на централния вход на хасковската болница. Тя вече ще се намира няколко метра навътре и така ще се осигури безплатен достъп до Спешното отделение.

Старата кабинка с бариери ще бъде демонтирана и ще се постави на новото място до дни, обясни пред Haskovo.info изпълнителният директор на МБАЛ – Хасково д-р Георги Гелов.

Болница

Достъпът до останалата част от болницата с автомобил ще остане платен, както и досега. След преместването на бариерата ще бъде ограничен достъпът на автомобили по алеята между администрацията на лечебното заведение и Специализираната болница по онкология.

Болница

През последните години имаше множество сигнали от хора, които негодуваха, че им се иска вход от 1 лв. в момент, когато бързат за спешен случай. В един от случаите протестиращ мъж дори беше паркирал колата си пред бариерата и влязъл пеша в болницата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!