BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мая Манолова категорична, че е граждански кандидат за кмет на столицата (видео)

Мая Манолова се раздели с поста си на омбудсман. Веднага след като депозира оставката си в Народното събрание пред журналисти тя обяви, че търпението й се е изчерпало.

"Тези, които блокираха дейността на институцията през последната повече от една година стигнаха до там, че да дискредитират и притесняват мен и семейството ми, за да ме спрат, но няма да ме спрат. Това ме мотивира.", каза омбудсманът в оставка.

Манолова беше категорична, че е граждански кандидат за кмет на столицата, а кой ще влезе в инициативи комитет ще стане ясно утре. "Ще приема подкрепата на всички граждани на София, независимо от техните цвят и убеждения, не съм делила гражданите на леви и десни, София е на столичани", увери тя.

Целта на Манолова е да отвоюва обратно столицата за гражданите. "Със страх и лъжа не се управлява.", акцентира тя.

"Години наред бях пощенска кутия за мъката, несправедливостта и бедността на хората, години наред се опитвах да помагам и на мнозина успях, но все си мисля за тези, на които не успях", каза Манолова.

"В началото срещнах присмех от институциите, после решиха да помагат заради натиска и накрая решиха да пречат" бяха думите на Манолова. Властта се дразнела от доверието в институцията на омбудсмана, каза тя.

Загадката, свързана с Корнелия Нинова, Бойко Борисов и Красимир Каракачанов може да бъде разрешена единствено от тях, каза тя по отношение това дали ще приеме подкрепата на БСП на предстоящите избори.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!