BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Свиленград е с COVID-19, затварят общината за дезинфекция

Кметът на Свиленград Анастас Карчев е заразен с коронавирус, потвърдиха за Haskovo.info от общината. Той е 36-годишният мъж от община Свиленград, обявен тази сутрин за инфектиран от областния кризисен щаб.

Градоначалникът е настанен в отделението за пациенти с COVID-19 в МБАЛ – Свиленград, като се чувства добре. В общината няма други положителни за вируса.

Днес в свиленградското кметството е извършена дезинфекция, която ще продължи и в петък, което ще наложи затварянето на сградата. От понеделник повечето общински служители ще работят от домовете си.

Междувременно кметът на Ивайловград Диана Овчарова съобщи в профила си във Фейсбук, че един от заместниците й е дал днес положителна проба за коронавирус. От понеделник той не е посещавал сградата на общината, която днес е останала затворена за дезинфекция.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!