BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатите за депутати от ПП „Републиканци за България“ отбелязаха Благовещение с водосвет и дарение

Водосвет за здраве за всички българи беше отслужен на Благовещение в узунджовската църква „Успение Богородично“.

Това стана в присъствието на водача на листата на „Републиканци за България“ за 29-ти МИР – Хасково Радостина Циркова, областния координатор Димитър Димитров и кандидатите за народни представители Славейко Иванов, Десислав Николов, Юлияна Милева, Петър Ташев, Георги Христов, Ангел Стоянов, Тенчо Иванов, Николай Куманов.

„На този ден Архангел Гавраил е донесъл вестта на Дева Мария, че нейният син ще бъде Спасителят. В народните вярвания денят се свързва с окончателното идване на пролетта. Надяваме се, че след 9 дни, когато ще се проведат парламентарните избори, ще получим благата вест за промяна на статуквото. Вярвам, че за България ще има ново начало“, подчерта Радостина Циркова. Тя и колегите й от листата поднесоха и дарение на храма. Областният координатор Димитър Димитров каза, че дарения трябва да се правят не само по празници, а добрите християни са милосърдни и помагат всеки ден.

Заставаме пред нашите избиратели с увереност, че ще ни подкрепят на 04.04.21 с бюлетина 21. Време е за избор! За държава с правила!

Републиканци за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!