BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

И хасковски медици с призив за спазване на мерките срещу COVID-19

Призив за дисциплина и спазване на противоепидемичните мерки срещу коронавируса отправи тази вечер дежурният екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково.

Медиците излязоха навън с включени светлини на телефоните си. „Нашият живот зависи от вашата дисциплина“ е посланието на хасковските медици. Техният апел е за спазване на мерките, за да се ограничи разпространението на вируса и по този начин да се съхрани здравето и животът на хората. Основните мерки са носене на маска, спазване на дистанция, редовна дезинфекция, както и навреме потърсена лекарска помощ при нужда.

Подобен призив за поредна вечер отправиха лекари и медицински сестри от големите столични болници. Те призовават обществото за солидарност в трудните времена, в които разпространението на COVID-19 става все по-голямо.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!