BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Исузу“ се заби в стълб, „Сузуки“ блъсна велосипедист

Без опасност за живота е 73-годишна пътничка в автомобил. На 31-ви август в 11,45 часа на улица „Г.Кирков“ в Димитровград е станало произшествие с лек автомобил „Исузу“, управляван от 74-годишен димитровградчанин. Поради движение с несъобразена скорост спрямо пътната обстановка и релефа на пътя, на десен завой, водачът е загубил контрол, излязъл е в дясно от пътя и се е ударил в бетонен стълб. Пострадала е возещата се в колата жена, която е с гръдна травма. Съставен акт.

Неосигурено странично разстояние причини пътен инцидент с необозначен велосипедист. В 20,15 часа на 31-ви, на околовръстен път между кварталите „Марийно“ и „Изток“ в Димитровград, 37-годишен водач от с.Черногорово на лек автомобил „Сузуки“ е предприел маневра изпреварване. Поради неосигурено странично разстояние от неправилно движещ се в тъмната част необозначен велосипедист е последвал удар. От него, 54-годишният колоездач от Чирпан е с ампутация на фаланга на ляв палец, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!