BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва Треска за училище в Димитровград

Наближава началото на учебната година. Започва трескава подготовка за училище за всички.

Фондация „Подари усмивка“ – гр.Димитровград, отново организира кампания за набиране на учебни помагала – „Треска за училище“, като целта е да се помогне на деца и родители, които са затруднени в осигуряването на основни учебни пособия и помагала.

Кампанията ще се проведе от 10.09.2019г. до 20.09.2019г., съобщават от фондацията.
Всеки желаещ да се включи в кампанията може да закупи учебни пособия и помагала – раници, тетрадки /малък и голям формат/, скицници, моливи /черни и цветни/, фулмастери, химикали, гумички, острилки, цветна хартия /гланцови блокчета/, несесери и др., както и да дари парични средства. С дарените учебни помагала и средства ще бъдат подпомогнати деца от социално слаби семейства, с които фондацията работи.

Фондацията прави такава кампания за поредна година, като част от превенцията на отпадане на деца от училище, като се надявят и тази година с ваша помощ да помогнат на повече деца да започнат училище с радост и желание.

От фондацията се обръщат към всички, които смятат, че ученето е важно и си струва, да подкрепят деца в нужда да ходят на училище.

Даренията си може да оставяте всеки работен ден  от 10 до 16 часа , в събота от 10 до 15 часа в офиса на фондацията – ул.“Г.С.Раковски“ 16 (бившият Детмаг), етаж 1, офис 3.

Сметка за дарение на парични средства:

Обединена Българска Банка – Димитровград
IBAN: BG40UBBS88881000916293

Фондация “Подари Усмивка“
За контакти:
Наталия Делчева – председател на Фондация“Подари Усмивка“

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!