BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заловиха трима с наркотици при специализирана полицейска операция

В рамките на проведена по заповед на директора на ОДМВР-Смолян ст.комисар Николай Димов специализирана полицейска операция на територията, обслужвана от РУ-Смолян за установяване на случаи на държане и разпространение на наркотични вещества и управление на МПС под въздействието на алкохол и наркотици, са установени два случая на държане и един случай на управление след употреба на наркотични вещества.  
На 03.09.2019г. в ОД МВР-Смолян е започнато бързо производство срещу Д.П. на 20 години от гр.Смолян за притежаване на високорисково наркотично вещество. При извършено около 19:00 часа в гр.Смолян, ул. "Тракия" претърсване в лек автомобил марка "Мерцедес", модел "С 180" със смолянска регистрация е намерено и иззето високорисково наркотично вещество – 1.10 грама нето тегло суха растителна маса, която при направения полеви наркотест реагира на марихуана/канабис. 20-годишният смолянчанин е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.      
На 03.09.2019г. в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу К.П. на 37 години от гр. Смолян, който на 03.09.2019г. около 19:40ч. в гр.Смолян на ул."Коста Аврамиков", държи в ляв джоб на къс панталон високорискови наркотични вещества, а именно един брой хартиен свитък, съдържащ бяло вещество на бучка с бруто тегло 0,83 грама, което при извършения полеви наркотест реагира на "амфетамин". 37-годишният смолянчанин е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.    
На 03.09.2019г. в РУ – Смолян е образувано бързо производство срещу 29-годишния Ц.П. от гр.Смолян, който на 03.09.2019г. около 14.15 часа в гр. Смолян, по ул. "Тракия" до дом № 25 е управлявал собствения си лек автомобил марка "Ауди" със смолянска регистрация, след употреба на наркотични вещества – амфетамин, установено по надлежния ред с техническо средство. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.   
 

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!