BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха мъж, засадил оранжерия с канабис

Растения от вида на канабиса иззеха полицаи от Районното управление в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера те са проверили вила и прилежаща към нея градина в местността „Старите лозя“ край града, собственост на 43-годишен мъж. В изградено тухлено помещение в градината, обособено като оранжерия са открити засадени 31 зелени растения с височина до 2,20 метра. При полеви наркотест, те са дали реакция на канабис.

При огледа личи, че за тях системно са се полагали грижи, като за напояването им е изградена локална поливна инсталация и капково напояване за всеки корен. За допълнителното им укрепване е изградена помощна конструкция от пластмасова мрежа.

В една от стаите в къщата е открит още 3 грама сух канабис.

Растенията са предадени с протокол на разследващите по стартиралото досъдебно производство. Харманлиецът е задържан до 24 часа.

Haskovo.net

 

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!