BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаният хасковлия блудствал системно с четирите момчета

Хасковският районен съд остави в ареста 58-годишния Александър Милкинов, който беше хванат да блудства с 4 момчета на 12 и 14 г. в дома си в областния град. Делото се гледа при закрити врати.

Haskovo.info припомня, че мъжът беше задържан на 24 септември в дома му, където служители на Общинска полиция – Хасково установили четирите непълнолетни момчета „в момент на извършване на действия на полово удовлетворение“. От мястото са иззети веществени доказателства и предстои експертиза да установи наличието на биологични следи.

Съдът прие наличието на обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението за което е привлечен към наказателна отговорност. За престъплението се предвижда затвор от 2 до 6 г. Александър е осъждан за шофиране в нетрезво състояние и е реабилитиран през 2011 г.

От съда допълват, че е налице висока степен на обществена опасност на дееца, като има опасност от укриване и извършване на друго престъпление. Той е безработен, живее сам и системно е блудствал с децата в дома си. Пред съда Александър Милкинов е отричал за престъплението в което е обвинен.

Определението подлежи на обжалване пред Хасковския окръжен съд.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!