BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДПС: Амбициите ни са за максимално добър резултат в Хасково

„Амбициите ни на тази избори са за максимално добър резултат в Хасково, който ще ни позволи да реализираме политиките на нашата партия – ускорено догонващо развитие“, заяви водачът на листата на ДПС Сезгин Мехмед след регистрацията на листата им в РИК.

ДПС
Сезгин Мехмед

Мехмед допълни, че ДПС е партия на символите и по тази причина е избран 1 март за регистрация на листата – символ на настъпването на пролетта, когато природата разцъфва.

Сезгин Мехмед е лидер на младежкото ДПС в България. Той определи листата като младежка със средна възраст около 30 г. Това по неговите думи е знак, че е време за рестарт в държавата и възстановяване на нормалността.

Той допълни, че младите нямат тежестта на миналото и конфликтите. Лидерът на младежката структура на движението каза, че времето е на младите и те ще се борят за гласа на всеки един български гражданин.

ДПС

Пълната листа на ДПС в Хасково за Избори 2021:

– Сезгин Мехмед
– Мюмюн Мюмюн
– Мехмед Шакир
– Серкант Сейдамед
– Йозджан Мехмед
– Ахмед Ахмед
– Сание Кязим
– Мухлис Сербест
– Севджан Иляз
– Гюнер Сербест
– Иса Делиимамов
– Емине Юнуз
– Росен Атанасов
– Мария Радева
– Бахар Хасан
– Сейхан Мюмюнали

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!