BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дни преди първия учебен все още търсят учители в Димитровград

Свободните работни места в началото на месец септември обяви Бюрото по труда в Димитровград. 

Дни преди първия учебен ден продължават да се търсят учители по биология, математика, философия, английски език и по история и география.  За успешния старт на новата учебна година са необходими и логопед, възпитател, лектор по музика, както и учител начален етап в ЦДО.

За всички кандидати за преподаватели, изискването е висше образование.

Незаети все още са местата за хора с увреждания на пазара на труда в община Димитровград. Търсят се музикален продуцент, експерт – връзки с обществеността, за които изискването е магистърска степен и 10 години стаж по специалността. Техних-механик, шивач и носач-товарач са още свободните позиции на трудовата борса за хора с уверждания.

Подробности за свободните места могат да предоставят трудовите посредници в Бюрото по труда. Останалите свободни места на трудовата борса – вижте в снимките към материала!

 

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!