BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Девет представления в хасковския театър през октомври

Хасковските заглавия преобладават в програмата на театър „Иван Димов“ през октомври.

Това са „Честита съпруга“, „Различен от всички“, „Секскомедия в лятна нощ“, „Януари“. От представленията за възрастни ще гостува Театър „Хенд“ (Пловдив) на Иво Игнатов – Кени, добре познат от години на хасковската публика със своите оригинални пърформанси, а и като син на незабравимата актриса Анна Кендалова. Кени е режисьор на спектакъла „Животни“, в който участват студенти от класа на Теди Москов – специалност „Актьорско майсторство“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Театър

Пловдивско участие ще има и в детските постановки. В рамките на месеца на Джани Родари в Държавен куклен театър – Пловдив в две от неделите в Хасково ще се играят „Палечка“ и „Болен здрав носи“. След спектаклите децата ще се включат в Арт работилници „Балонени вълшебници“ и „Изобретатели на кукли“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!