BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Да изчистим България заедно“ на 14-ти септември

За поредна година Община Димитровград подкрепя инициативата, която ще се проведе на 14 септември под надслов „Да изчистим България заедно.”

От Общината призовават жителите на Димитровград да се включат активно, като всеки един може да даде своя принос да направи града и мястото, където живее, още по-приветливо и уютно.

Местата за почистване са прилежащите към жилищните сгради пространства, паркове, междублокови пространства, детски площадки, училищни дворове и дворове на детски градини.

За желаещите да се включат в кампанията Община Димитровград е осигурила чували и ръкавици, които могат да се получат в стая 64 на 6 етаж в общинска администрация до 13.09.2019г. или в деня на кампанията на партерния етаж, както и извозване на събраните отпадъци.

След приключване на почистването, събраните отпадъци да се поставят до съдовете за ТБО, като същите ще се извозват до регионалното депо за ТБО в с.Гарваново.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!