BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дарина и Тихомир са в националния отбор за Световното по спортна аеробика в Баку

Състезателите от Хасково Дарина Пашова и Тихомир Баротев са в националния ни отбор за участие на 16-то Световно първенство за мъже и жени от 27 до 29 май в Баку, съобщават от Българския съюз по аеробика.

Националният отбор е в състав: Антонио Папазов – категории „Индивидулано мъже“, „Смесени двойки“ и „Тройки“, Ана-Мария Стоилова – „Индивидулано жени“ и „Смесени двойки“, Дарина Пашова – „Индивидуално жени“ и „Тройки“ и Тихомир Баротев – „Тройки“.

24 държави са заявили участие на Световното за мъже и жени, а 20 страни ще участват на първенството за юноши и девойки младша и старша възраст, което ще се проведе седмица по-рано отново в столицата на Азербайджан. Остават още две контролни, които ще определят националният отбор за юноши и девойки младша и старша възраст. Първото от тях ще бъде на 20 март в Пловдив.

Двете световни първенства трябваше да се проведат през май 2020 година, но поради пандемията от COVID-19 те бяха отложени с една година.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!