BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гараж, сметище и цистерна горяха за денонощие

Три пожара гасиха огнеборците в четвъртък на територията на областта.

Малко след 05 часа тази сутрин е получен сигнал за пожар в гараж Доспат, собственост на 56-годишен мъж. Предполагаемата причина е късо съединение на електрическата инсталация в гаража. Унищожени са 5 л.м. кабел, щепсел и контакт. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Доспат, спасена е сградата.

Пожар на цистерна за скрап в база за вторични суровини гасиха огнеборци в Рудозем. Огънят лумнал от искра на извършвани в близост огневи работи, пламъците са обхванали площ около 12 кв.м. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Рудозем, като е спасен е тежкотоварен автомобил.

Малко след полунощ в петък горя и сметището на девинското село Грохотно. Пожарът се разпрострял на площ около 25кв.м., а предполагаемата причина е небрежност при боравене с открит огън. Спасени са две сгради, намиращи се в непосредствена близост от екип на РСПБЗН-Девин в заварените граници.

СмолянБГвести

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!