BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Благотворителен концерт в помощ на майка на две деца в Хасково

Голям благотворителен концерт в помощ на 35-годишната Диляна Николова ще се проведе на 30 септември от 18:30 часа на площадка „Спартак“.

Haskovo.info припомня, че Диляна е майка на две деца и се нуждае от бъбречна трансплантация в Турция. През лятото на 2019 година тя разбира, че има заболяване на бъбреците. Становището на лекарите в турската болница е, че тя страда от „Огнищна и сигментна гломерулна склероза и хиалиноза“ и че скоро ще се нуждае от трансплантация. За половин година състоянието й се влошава. Ежемесечно купува скъпи лекарства от Турция за поддържаща терапия. Жената има подготвен донор, но необходимата сума от 25 000 евро е непосилна за семейството.

Концерт

Билетите за концерта са по 10 лв. и ще се продават в магазина за перилни и почистващи препарати „Mr. Fresh“, който е отстрани на централна поща и на телефон 0877 666 262.

Диляна моли всички добри хора да й помогнат, за да бъде отново пълноценен човек, съпруга и майка. Започна и благотворителна кампания „Да помогнем на Диляна“ – ТУК, ТУК и ТУК.

Банкова сметка:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG63 CECB 9790 2053 4873 03

Диляна Манолова Николова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!