BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бизнес проекти от Хасковско са на финала на Академия за местни предприемачи

За четвърта поредна година млади предприемачи от регионите на Хасково, Кърджали, Силистра и Благоевград ще се състезават за наградите на Академия за местни предприемачи, която се осъществява от Център Ринкър към Фондация BCause.

14 от тях отиват на финала, където ще заявят достойнствата си и ще се борят за безвъзмездно финансиране на своите проекти. След като преминаха обученията и консултации, те са разработили бизнес планове и презентации, които ще представят и защитават пред журито.

За наградата претендират Дарко Тачев, Емануил Манолов и Христо Хубенов от клуб InnovaOne в Харманли. Те са разработили сензорна система за мониторинг на въздуха и водата – FrontierOne, който решава актуалния проблем с липсата на лесна обществено достъпна информация за замърсяването на околната среда.

Димитровградска фирма представя уебсайт, който предлага единични тениски и тениски на базата на абонаменти. Всеки клиент може да влезе, да опише своите интереси и хобита. На тази основа ще му бъде изработена и изпратена тениска с подходяща щампа.

Хасковски магазин кандидатства с услугата снабдяване с богат асоримент от вкусна и качествена риба и морски дарове.

Победителят ще бъде избран от 9-членно жури. Общият награден фонд е 25 000 лева и е предоставен от популярна тютюнопреработвателна компания.

Миналата година таханджийница от Харманли грабна Голямата награда, припомня Haskovo.info. Отличен бе и млад предприемач от село Орешник, община Тополовград.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!